středa 16. listopadu 2011

Scarpa T4 - kde koupit

Snažil jsem se najít kamenný obchod, kde prodávají lehké tele plastovky Scarpa T4.


Lyže a vázko se dají koupit v kdejakém e-shopu, ale boty je lepší si nejprve zkusit. Po tom co jsem proklikal weby všech možných lyžařských prodejen, jsem se obrátil přímo na dovozce obuvi značky Scarpa, firmu Alpsport, s dotazem, zda existuje kamenná prodejna, kam by model T4 dodávali. Druhý den mi v mailu přistála tato odpověď:
...boty T4 dodáváme na individuální objednávky. Pro ověření velikosti Vám mohu doporučit návštěvu naší prodejny Na Florenci 35 (praha@alpsport.cz, 224 812 413), kde mají pomůcku k určení vhodné velikosti...

Zatím nevím, za jakých podmínek (cena, doba dodávky atd.) budou schopni v Alpsportu, takovou individuální objednávku zpracovat, ale na to, jaká je to s tímto sortimentem u nás bída, mi tohle přijde jako dobrá možnost, jak si T4-ky pořídit.

Update: Před vánocema jsem si udělal volno a tak jsem zaskočil do Alpsportu na Florenci pozeptat se, co by takový nákup obnášel. Mondo velikost lze na místě změřit pomocí speciálního měřidla. Pokud si ale chcete naměřenou velikost zkusit, musíte do prodejny na Vinohradské, kde si můžete postát v nějaké jiné telemarkové botě od Scarpy. Alpsport prodává T4 za necelých šest tisíc korun. Doba dodání je různá - Alpsport od Scarpy průběžně doobjednává a když se strefíte zrovna do termínu před uzavřením objednávky, můžete mít svoje botky doma celkem brzy.

Alpsport má prodejny i v Brně a Ostravě, tak snad by tato možnost byla i tam.

Honza

2 komentáře:

  1. T4 jsem pres Alpsport objednaval a ohromna spokojenost. Boty dorazily asi za 3 tydny, personal na Vinohradske byl nesmirne vstricny.

    OdpovědětVymazat
  2. Super, jsem rád, že to funguje.

    OdpovědětVymazat