úterý 1. listopadu 2011

Holan: Lyže budou

Kam se podělo lyžařské vybavení na e-shopu Holan sport?

Holan Sport byl vždycky tradiční prodejce vybavení pro BC běžky a telemark. V jeho nabídce se dalo najít např. vázání Voilé, nebo boty od Crispi. Letos však lyžařské vybavení ze stránek e-shopu náhle zmizelo. Pojal jsem neblahé podezření, že by snad firma mohla na tento typ sortimentu zanevřít a tak jsem se pro jistotu zeptal, jestli se s lyžemi do budoucna ještě počítá. Téměř obratem mi přišla tato odpověď:

V nejbližší době by se lyžařské vybaveni mělo vrátit zpět jak do eshopu, tak na kamenný obchod. V tuto chvíli bohužel ještě nejsme zimním zbožím zásobeni.

Samozřejmě to ještě nic neříká o tom, jestli a jak moc budou v nabídce zastoupeny backcountry běžky, já ale doufám, že jo a těším se :)

Snad to u Holana stihnou ještě než napadne sníh.

Honza

2 komentáře:

  1. Ahoj Honzo to ja uz cekam taky hlavne me zajima jestli tam budou alpina cross terrain ty bych bral popripade jsem tam vloni videl sporten dragon taky pekne siroky co se tyče vazani a bot tak porad jeste nevim a jsem z toho rozcarovan.....nejdriv sem chtel crispi gtx stending s goretexem a rottefellu bc manual ale na zahranicnich webech jsem vycetl ze to neni moc dobra volba pro sjezd a tele otocky...ze lepsi je 75mm 3 pinove vazani jenze zase me celkem děsí predstava dát do voile 3 pin HD vazani ty crispi antarctic a riskovat ze se boty za pet tisic roztrhnou v podrazce.....pry to tenhle typ vazani dela...a je treba ho vymenit za lankovou verzi bez tech tri typu coz je treba to chilli jenze pry jak mi bylo receno na telemarktalk foru jsou ty antarktidy prilis mekke a nebude to dobre i kdyz jeden navstevnik techto stranek ze slovenska na ktereho jsi me minule upozornil to pouziva a pry v pohode tak ted nevim no do ceho jit láka me to bc core prachy jsem si stranou daval uz od leta:) a nechci to posrat nakou spatnou variantou ale fakt nevim co zvolim:(slysel jsi uz taky o tom praskani podrazky pri pouziti toho tri pinu??

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Segi, evidentně míříš do segmetu XCD , myslím, že když se inspiruješ tady (http://www.teleskippy.estranky.cz/clanky/vylety-na-snehu-a-za-snehem/light-is-right..i-see-the-light...madshus-epoch.html), tak neuděláš chybu. Lyže a vázko bych se případně nebál objednat z nějakého eshopu. Horší to bude s botama, jičínský Hudy (www.telemark.cz) má ve svém eshopu jednu velikost Garmont Libero, možná se nějaký lehký plasťáky objeví u Holana...V Čechách je to zatím s XCD vybavou docela napytel, chce to holt shánět a ptát se, nebo vyrazit do nějakého slušného lyžařského shopu např. v Německu.Každopádně budu rád, když dáš vědět, jak se ti zadařilo.

    OdpovědětVymazat